Wiemy jak z owoców lasu uzyskać wyrazisty smak, który wzbogaci każdy posiłek. Przygotowujemy grzyby marynowane w starannie przygotowanych zalewach. Odpowiednie proporcje wody i octu w połączeniu z ciekawymi dodatkami nadają charakterystycznego smaku. W znanych tylko nam proporcjach dodajemy kawałki papryki, czosnek, cebulę czy liście laurowe. Db...
Wiemy jak z owoców lasu uzyskać wyrazisty smak, który wzbogaci każdy posiłek. Przygotowujemy grzyby marynowane w starannie przygotowanych zalewach. Odpowiednie proporcje wody i octu w połączeniu z ciekawymi dodatkami nadają charakterystycznego smaku. W znanych tylko nam proporcjach dodajemy kawałki papryki, czosnek, cebulę czy liście laurowe. Dbamy, aby bilans smaków tworzył harmonię, z której nie będzie się nadmiernie wybijał jeden ton.
Proponujemy podgrzybki, borowiki, kurki marynowane, a także wiele innych gatunków grzybów w occie. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do mięsnych dań głównych zamiast surówki, ale mogą być także elementem finezyjnej przystawki bądź częścią składową sosu. Dzięki bogatemu doświadczeniu dokładnie wiemy jak przygotować zalewę z octem i jakich dodatków użyć, aby gotowe produkty uzyskały odpowiedni smak. Bazujemy na sprawdzonych recepturach, w których nie stosujemy konserwantów. Proponujemy ustandaryzowaną pojemność słoika – 250 g i zachęcamy do zakupu większej liczby, bo wierzymy, że na jednym się nie skończy!
Masa netto: 250 g
Masa netto po odsączeniu: 140 g
Borowiki szlachetne marynowane całe, pasteryzowane.
Składniki: borowik szlachetny (52%), woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, przyprawy aromatyczne (pieprz, ziele angielskie, liście laurowe,...