Idealny smak jest zasługą odpowiedniego przygotowania składników oraz dodania właściwych przypraw. W branży przetwórstwa spożywczego działamy od lat, dzięki czemu doskonale wiemy jak przygotować smaczne dania gotowe z grzybów. W szklanych słoiczkach zamykamy kurki, podgrzybki i inne rarytasy, przygotowując potrawę z wyjątkową starannością. Zależ...
Idealny smak jest zasługą odpowiedniego przygotowania składników oraz dodania właściwych przypraw. W branży przetwórstwa spożywczego działamy od lat, dzięki czemu doskonale wiemy jak przygotować smaczne dania gotowe z grzybów. W szklanych słoiczkach zamykamy kurki, podgrzybki i inne rarytasy, przygotowując potrawę z wyjątkową starannością. Zależy nam, aby koncentrat grzybowy czy kapusta kwaszona z grzybami po otwarciu były świeże i gotowe do zjedzenia.
Nasze gotowe dania można jeść od razu ze słoiczka, są odpowiednio przygotowane i doprawione. Wiele osób decyduje jednak, by wzbogacić kurkami w zalewie obiad albo dodać koncentrat do bigosu. Nasze wyroby oparte są na tradycyjnych recepturach, które stosujemy od lat. Smakują nam i naszym Klientom, dostarczając fantastyczne doznania smakowe podczas posiłku. Chętnie też wprowadzamy do naszego asortymentu nowe propozycje gotowych potraw, uwzględniając niezmiennie odpowiednie proporcje poszczególnych składników i mając na uwadze przede wszystkim smak.
Czas uzupełnić zapasy w spiżarni! Dania gotowe z grzybów to doskonały pomysł na obiad, gdy akurat nie masz ochoty na przygotowywanie posiłku, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowego jedzenia. Jeżeli więc w tym roku nie udało Ci się wrócić z lasu z koszami pełnymi wspaniałych okazów, nasza oferta z pewnością przypadnie Ci do gustu. W szklanych słoiczkach zamknęliśmy wyśmienity smak kurek i podgrzybków w zalewie naturalnej, które stanowią znakomity dodatek do dań głównych. Co jeszcze przygotowaliśmy dla prawdziwych koneserów?
Przepyszna kapusta kwaszona z grzybami leśnymi będzie doskonałą bazą do wielu tradycyjnych polskich potraw, takich jak: świąteczne pierogi, uszka czy bigos. Świetnie sprawdzi się także jako farsz do pasztecików i krokietów. Polecamy również koncentrat grzybowy przygotowany na bazie borowików szlachetnych, koźlarzy czerwonych oraz podgrzybków brunatnych w zmiennych proporcjach. Idealnie nadaje się do przyrządzania zup i sosów czy wzbogacania smaku gulaszu. Każdy nasz produkt jest sterylizowany i pasteryzowany dla zachowania wysokich standardów jakości
Nie masz pomysłu na dzisiejszy obiad? Co powiesz na leczo grzybowe z pieczarkami i podgrzybkami oraz dodatkiem warzyw, takich jak fasolka szparagowa, marchew i ogórek kiszony? Tak aromatyczna propozycja pozwoli każdej pani domu przygotować smaczny posiłek w kilka chwil. Wystarczy podgrzać i gotowe! Nasze gotowe dania z grzybami zachwycają unikalnymi walorami smakowymi, ponieważ powstają na bazie wyselekcjonowanych składników, starannie dobranych przypraw oraz tradycyjnej receptury.
Od lat działamy w branży przetwórstwa spożywczego, nieustannie udoskonalając naszą ofertę. Dbamy o to, aby dania po otwarciu były świeże i gotowe do zjedzenia. Proponujemy prawdziwe rarytasy, które trafiają w nawet najbardziej wysublimowany gust kulinarny. Kurki w zalewie, leczo grzybowe, kapusta kwaszona z podgrzybkami czy koncentrat grzybowy zachwycają unikalnym smakiem. Pora, by zagościły również na Twoim stole!
Masa netto: 210 g
Masa netto po odsączeniu: 90 g